Klasszikus cheddar Mac & Cheese mesterséges ízfokozók és színezékek nélkül. Bio tésztával és valódi sajttal készült!
Igény szerint felturbózhatod egy kis kolbásszal is!
Mitől magas minőségű termék?
- bio tésztával készült
- 100% valódi sajttal
- a teheneket nem kezelték rBST-vel
- nincs GMO összetevő
- nincs mesterséges ízfokozó, szintetikus színezék és szintetikus tartósítószer sem
Elkészítés:
- tegyél 6 csésze vizet egy közepes méretű edényben
- forrald fel a vizet, a tésztát főzd 6-8 percig, időnként kevergetve
- szűrd le a tésztát
- adj hozzá 1/4 csésze sovány tejet és 2 evőkanál sózott vajat a meleg edénybe
- szórj sajtot a tejre, keverd össze
- tedd a főtt tésztát vissza az edénybe és keverd jól össze
Annie javaslatai:
Gazdagabb ízért adj hozzá még 2 evőkanál sózatlan vajat!
Összetevők
bio tészta (bio búzaliszt), tejsavó, "kultúrázott" tejszín, zsírmentes tej, só, vaj (pasztörizált tejszín, só), szárított cheddar sajt ("kultúrázott" pasztörizált tej, só, nem állati eredetű enzimek), kukoricakeményítő, citromsav, annatto kivonat (színezék), tejsav, napraforgó lecitin, nátrium-foszfát, szilícium-dioxid (csomósodásgátló)